Fysioterapeut Sandnes

Få en smertefri hverdag og langvarige resultater

Behandlingen starter med en konsultasjon hos fysioterapeuten og vil starte med en grundig samtale om helsen din. 

Eventuelle sykdommer og tidligere skader vil bli gjennomgått, og fysioterapeuten vil da vurdere relevansen av dette i forhold til din aktuelle helsesituasjon. 

Det er derfor viktig at du tar eventuelle røntgen- eller MR bilder med deg, da dette kan hjelpe i forhold til diagnostiseringen. 

Selve undersøkelsen hos fysioterapeuten innebærer test av bevegelighet i muskler og ledd, og vil dessuten ofte inkludere ultralydskanning som er et utmerket verktøy for vurdering av muskel- skjelettlidelser. 

I tillegg til dette vil fysioterapeuten veilede ift. trening og ergonomi for å gi deg best mulig forutsetning for å bli frisk.

Fysioterapeutens hovedområder omfatter behandling av muskel- og leddplager, samt forebyggende trening og rehabilitering.

Fysioterapeutene anvender ultralydskanning sammen med en klinisk undersøkelse for å kunne stille nøyaktig diagnose og planlegge det videre behandlingsforløpet.

Fysioterepeutene på Nor Klinikken i Sandnes jobber privat. Dette betyr at vi ikke har ventetid, og ofte kan tilby behandling på dagen. Har du helseforsikring vil denne i langt de fleste tilfeller dekke fysioterapi.

Våre fysioterapeuter

DSC00293-min

Cathrine Nedrelo Salvesen
Fysioterapeut / Ultralyddiagnostikk

Maren Madsen
Fysioterapeut

Interessert i en konsultasjon?

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til sandnes@norklinikken.no

Tilbakemeldinger fra våre pasienter

5/5

5/5 Basert på 56 tilbakemeldinger. Les flere anmeldelser om fysioterapi Sandnes

Nor Klinikken - Avdeling Sandnes

Kontakt oss

51 30 30 70
sandnes@norklinikken.no

Hoveveien 9
4306 Sandnes

Åpningstider

Man – tor: 06:30 – 18:00
Fredag: 06:30 – 16:00

Adresse

Hoveveien 9
4306 Sandnes

Parkering

Vi har gratis parkering rett utenfor døren. Klinikken ligger like ved Kiwi butikken i starten av Hoveveien (400m fra sentrum).