Høy kompetanse

Et velutdannet personale med lang erfaring og høy faglig kompetanse

Kort ventetid

Hos oss er det kort ventetid, få time når du trenger det

Riktig diagonse

Få riktig diagnose fra første konsultasjon

Ditt tverrfaglige helsesenter

Vi er en moderne tverrfaglig klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, naprapat, personlig trener og akupunktør. Vi tilbyr rask behandling med individuell tilrettelegging av behandlingsforløp for å få deg frisk så raskt som mulig. Vi tilstreber oss et høyt faglig nivå samt det nyeste og beste utstyr til pasientens beste.

Nor Klinikken avd. Stadionparken

Behandling

Vi behandler primært muskel og skjelettlidelser, og har som regional spesialistklinikk kompetanse i diagnostisering og behandling av komplekse problemstillinger. Vi tilbyr spesialiserte behandlingsmetoder som ultralydveiledet injeksjonsterapi samt tverrfaglige behandlingsforløp med pasienten i fokus.

Hva våre kunder sier

Bestilte time online og fikk time allerede dagen etter. Behandleren satte rett diagnose og jeg fikk akkurat behandlingen jeg trengte over noen ukers tid, ryggproblemene er nå nærmest borte. 

Amund Amundsen

Stavanger klinikk

Få hjelpen du trenger

Få veiledning om du er usikker på hvilken behandling du har behov for eller om du bare lurer på noe. Legg igjen din kontaktinformasjon så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Nor Klinikken - Avdeling Stadionparken

Kontakt oss

51 30 30 70
Stadionparken@norklinikken.no

Postboks 130
4065 Stavanger

Åpningstider

Man-Tor:  07:00 – 17:00
Fre:  07:00 – 16:00

Adresse

Trollbygget (2. etasje), Hinna Park
Jåttåvågveien 18
4020 Stavanger

 

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter og enkel tilgang med buss og tog. Mulighet for å betalt parkering under bygget. Ellers er det  gratis parkering rett over gaten i Stadion Parken. Bruk inngang B.