Naprapat Sandnes

Få en smertefri hverdag og langvarige resultater

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling.

Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

En naprapat vil ofte bruke behandlingsteknikker som manipulering av ledd, triggerpunktsbehandling, mobilisering, muskeltøying, artikulering, massasje av muskler og bindevev samt ergonomi og trening tilrettelagt den enkelte pasienten.

De fleste naprapater er også videreutdannet innenfor trykkbølgebehandling og nålebehandling.

En konsultasjon hos naprapaten vil starte med en grundig samtale om helsen din. Eventuelle sykdommer og tidligere skader vil bli gjennomgått, og naprapaten vil da vurdere relevansen av dette i forhold til din aktuelle helsesituasjon. Det er derfor viktig at du tar eventuelle røntgen- eller MR bilder med deg, da dette kan hjelpe i forhold til diagnostiseringen. Naprapaten på Nor Klinikken er personlig trener i tillegg. Dette betyr at både trenings tilstand og livsstil vil bli diskutert, og du vil motta gode råd ift. helsen og ambisjonsnivået ditt.

Naprapatene i Norge jobber privat, og det er derfor sjelden nevneverdig ventetid på behandling.

Vår naprapat

Naprapat David Sand Gausdal

David Sand Gausdal
Naprapat

Naprapat Sandnes

Olaug Saua
Naprapat

Interessert i en konsultasjon?

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til sandnes@norklinikken.no

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5

5/5 Basert på 56 tilbakemeldinger. Les flere anmeldelser om naprapat Sandnes

Nor Klinikken - Avdeling Sandnes

Kontakt oss

51 30 30 70
sandnes@norklinikken.no

Hoveveien 9
4306 Sandnes

Åpningstider

Man – tor: 06:30 – 18:00
Fredag: 06:30 – 16:00

Adresse

Hoveveien 9
4306 Sandnes

Parkering

Vi har gratis parkering rett utenfor døren. Klinikken ligger like ved Kiwi butikken i starten av Hoveveien (400m fra sentrum).