Velkommen til oss i Sandnes!

Vi er en tverrfaglig klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, naprapat, personlig trener, akupunktør og legespesialist. Nor Klinikken avd. Sandnes finner du i Hoveveien 9.

Fokus

På Nor Klinikken vektlegger vi riktig diagnose fra første konsultasjon. Vi har derfor spesialisert oss i ultralydskanning som er et utmerket verktøy til diagnostisering av muskel- og skjelettplager.

Om oss

Våre ansatte

Daniel Dyrstad
Kiropraktor / Personlig trener

Daniel tok sin 5-årige kiropraktorutdanning ved Murdoch University i Perth, Australia hvor han graduerte med Distinction.

Under studietiden jobbet han også som instruktør innen kiropraktiske fag for studentene i yngre årskull.

Han har bred erfaring med akutte og langvarige plager i nakke og rygg og har spesiell interesse innen migrene og hodepineproblematikk. Daniel jobber også mye med prolaps, isjas smerter og bekkenrelaterte problemer.

I tillegg til kiropraktorutdannelsen så er han også sertifisert personlig trener og har drevet med idrett hele livet.

Han liker å hjelpe folk med å oppnå bedre helse og bruker både kostholdsveiledning samt trening for å oppnå best mulig resultat, dette gjelder spesielt innen kroniske betennelsestilstander og langvarige plager.

Mikal Dyrstad
Kiropraktor / Personlig trener

Mikal er styreleder og har en 5-årig kiropraktorutdannelse bak seg fra Australia. Han har også tatt et årsstudium i medisin grunnfag samt utdannet personlig trener. Han besitter bred erfaring innen akutte og kroniske nakke- og ryggplager, med eller uten stråling.

Mikal spesialiserer seg innen idretts- og overbelastningsskader. Han ser mest skulder og ankelproblematikk, men også hofte, kne og kjeveplager. Han setter pris på utfordringer og har et ønske om å finne roten til problemet.

I tillegg hjelper han med personlig trening på Nor Trening og har hjulpet med opptrening siden 2008. Han største visjon er optimal helse og funksjon. Han har selv vært aktiv innen turn og stuping og er primærkontakt til flere idrettslag.

Christopher Rogers
Sportsmassør 

Chris Rogers graduerte i 2003 som sportsterapeut/massør i England og har praktisert i feltet siden. Han jobber mye med nakke, skulder og ryggmuskulatur og behandler gjerne hodepine/migreneproblematikk.

Han hjelper til med sportsmassasje, vanlig massasje og veiledning innen personlig trening. Metoder han benytter utenom inkluderer blant annet Active Release Technique (ART) som er en aktiv og effektiv behandling ved stram/stiv muskulatur, sener, ledd, hinner eller kapsler, i tillegg til Graston technique for arrvev/skadet muskulatur.

Monica Hekne Thoresen
Fysioterapeut / Ultralyddiagnostikk

Monica er utdannet fysioterapeut med etterutdanning i klinisk ortopedisk medisin OMI og holder nå på med videreutdannelse i ultralyd diagnostikk.

Hun har lang erfaring innen idrett og fysisk aktivitet, og er spesielt interessert i opptrening og rehabilitering av skader/idrettsskader.

Hun jobber primært med behandling av akutte og kroniske belastningsskader i muskler, sener og ledd. Spesielt interessert i skulder, knær og rygg. Monica benytter seg av nåler/triggerpunktbehandling, ultralyd, trykkbølge, taping, såletilpasning og treningsveiledning i sin behandling.

Olaug Saua
Naprapat

Med hele 41 år i yrket er hun den mest erfarne naprapaten i Norge!

Olaug har opparbeidet seg bred kompetanse og liker å jobbe med kroniske og vanskelige problemstillinger. Hun er spesielt flink med plager knyttet til halebeinet, bekkenet, skoliose og migrene for å nevne noen.

Olaug er veldig interessert i hvordan kosthold og trening påvirker kroppen og er derfor ett utmerket tilskudd til teamet i Sandnes!

Cathrine Nedrelo Salvesen
Fysioterapeut / Ultralyddiagnostikk

Cathrine har mange års erfaring som fysioterapeut og har bred kompetanse innen faget. Hun har videreutdannelse innen ultralyddiagnostikk og bruker dette i hennes kliniske hverdag for å vurdere b.la senebetennelser, slimposebetennelser og andre plager i muskel og skjelettsystemet.

Hos Cathrine vil du få en grundig gjennomgang av plagene dine for å få tilpasset en behandlingsplan som er riktig for deg. Hun har tatt kurs i både såletilpasning, nålebehandling (dry needling) og trykkbølge og har flere verktøy hun tar i bruk for å gi deg best mulig behandling.

Lise Indrehus
Kiropraktor

Lise tok sin kiropraktorutdanning i USA og New Zealand, hvor hun også jobbet som kiropraktor etter endt studie i Auckland, NZ. Hun har også tidligere arbeidserfaring fra Egersund og er medlem av Norsk Kiropraktor forening (MNKF).

Lise jobber med akutte og kroniske nakke og ryggproblemer med og uten utstråling, svimmelhet, hodepine og kjeveproblematikk. Hun liker også å jobbe med barn. Hennes lidenskap er å se hele mennesket og kunne gi råd og veiledning for bedre helse. Hun benytter manuell behandling som leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling og dry-needling. Samarbeid med andre terapeuter på klinikken er også en del av behandlingen dersom det er behov for det. Som kiropraktor har hun mulighet å sykemelde inntil 12 uker og henvise til spesialist og radiologiske undersøkelse ved behov.

Hun har flere års erfaring med styrketrening og har tidligere konkurrert i vektløfting. Hun vil derfor kunne gi treningsveiledning og råd for de som måtte ønske det.

Hos Lise vil du få en grundig undersøkelse for å sikre rett diagnose og årsaken til problemet, for å så tilpasse behandling etter behov og ønske.