Fysioterapeut Stavanger

Få en smertefri hverdag og langvarige resultater

Fysioterapeutens hovedområder omfatter behandling av muskel- og leddplager, samt forebyggende trening og rehabilitering. Fysioterapeutene anvender ultralydskanning sammen med en klinisk undersøkelse for å kunne stille nøyaktig diagnose og planlegge det videre behandlingsforløpet.

En konsultasjon hos fysioterapeuten vil starte med en grundig samtale om helsen din. Eventuelle sykdommer og tidligere skader vil bli gjennomgått, og fysioterapeuten vil da vurdere relevansen av dette i forhold til din aktuelle helsesituasjon. Det er derfor viktig at du tar eventuelle røntgen- eller MR bilder med deg, da dette kan hjelpe i forhold til diagnostiseringen. Selve undersøkelsen hos fysioterapeuten innebærer test av bevegelighet i muskler og ledd, og vil dessuten ofte inkludere ultralydskanning som er et utmerket verktøy for vurdering av muskel- skjelettlidelser. I tillegg til dette vil fysioterapeuten veilede ift trening og ergonomi for å gi deg best mulig forutsetning for å bli frisk.

Fysioterepeutene på Nor Klinikken jobber privat. Dette betyr at vi ikke har ventetid, og ofte kan tilby behandling på dagen. Har du helseforsikring vil denne i langt de fleste tilfeller dekke fysioterapi.

Våre fysioterapeuter

Fysioterapi Stavanger

Henrik Wietfeldt
Fysioterapeut / Ultralyddiagnostikk

Fysioterapi Stavanger

Anders Knudsen
Osteopat & Fysioterapeut

Fysioterapi Stavanger

Maren Lyse Laastad
Fysioterapeut

Interessert i en konsultasjon?

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til stadionparken@norklinikken.no

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5

5/5 Basert på 56 tilbakemeldinger. Les flere anmeldelser om fysioterapi Stavanger

Nor Klinikken - Avdeling Stadionparken

Kontakt oss

51 30 30 70
stadionparken@norklinikken.no

Postboks 130
4065 Stavanger

Åpningstider

Man-Tor:  07:00 – 18:00
Fre:  07:00 – 17:00

Adresse

Trollbygget (2. etasje), Hinna Park
Jåttåvågveien 18
4020 Stavanger

 

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter og enkel tilgang med buss og tog. Følg skiltingen til våre gratis parkeringsplasser i kjelleren. Ved fullt er det muligheter for å betale for parkering ved siden av, eller parker gratis rett over gaten i Stadion Parken. Bruk inngang B.