Løpsanalyse Stavanger

Få en smertefri hverdag og langvarige resultater

En løpestilsanalyse kan bidra til å effektivisere løpeøkonomien, nedsette skadesriskoen og forbedre løpsopplevelsen. Analysen gjøres av fysioterapeut Ida Tjørsvaag som har en Master i “Sports health and science” med fokus på biomekanikk og løpsanalyse. I tillegg til dette er Ida selv en erfaren løper som konkurrerer på aktivt nivå.

Det er en fordel at testen tas i skadefri tilstand siden løpesteget ofte forandres etter skaden har skjedd, og det kan derfor være vanskelig å avdekke opprinnelig årsak. Undersøkelsen starter med en samtale som skal avdekke ønsker, mål og problemstillinger for testpersonen. Etter dette utføres selve testen på tredemølle hvor testpersonen filmes fra ulike vinkler under løp i forskjellige hastigheter. I tillegg til selve løpeanalysen vil testpersonen få en gjennomgang av løps-spesifikke styrkeøvelser som er individuelt tilpasset. Såletilpassing kan i noen tilfeller bli aktuelt ut ift skadehistorikk og fotstilling ved løp. Hele sessionen varer ca. 60 min.

En løpestilsanalyse egner seg for løperen som ønsker å ta steget videre og oppnå en mer optimal løpestil samtidig med at skaderisikoen minimeres.

Løpsanalysen utføres av:

Fysioterapeut Stavanger

Ida Tjørsvaag
Fysioterapeut & Personlig Trener

Interessert i en konsultasjon?

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til stadionparken@norklinikken.no

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5

5/5 Basert på 56 tilbakemeldinger. Les flere anmeldelser om løpsanalyse Stavanger

Nor Klinikken - Avdeling Stadionparken

Kontakt oss

51 30 30 70
stadionparken@norklinikken.no

Postboks 130
4065 Stavanger

Åpningstider

Man-Tor:  07:00 – 18:00
Fre:  07:00 – 17:00

Adresse

Trollbygget (2. etasje), Hinna Park
Jåttåvågveien 18
4020 Stavanger

 

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter og enkel tilgang med buss og tog. Følg skiltingen til våre gratis parkeringsplasser i kjelleren. Ved fullt er det muligheter for å betale for parkering ved siden av, eller parker gratis rett over gaten i Stadion Parken. Bruk inngang B.