Naprapat Stavanger

Få en smertefri hverdag og langvarige resultater

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling.

Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

En naprapat vil ofte bruke behandlingsteknikker som manipulering av ledd, triggerpunktsbehandling, mobilisering, muskeltøying, artikulering, massasje av muskler og bindevev samt ergonomi og trening tilrettelagt den enkelte pasienten.

De fleste naprapater er også videreutdannet innenfor trykkbølgebehandling og nålebehandling.

En konsultasjon hos naprapaten vil starte med en grundig samtale om helsen din. Eventuelle sykdommer og tidligere skader vil bli gjennomgått, og naprapaten vil da vurdere relevansen av dette i forhold til din aktuelle helsesituasjon. Det er derfor viktig at du tar eventuelle røntgen- eller MR bilder med deg, da dette kan hjelpe i forhold til diagnostiseringen. Naprapaten på Nor Klinikken er personlig trener i tillegg. Dette betyr at både trenings tilstand og livsstil vil bli diskutert, og du vil motta gode råd ift. helsen og ambisjonsnivået ditt.

Naprapatene i Norge jobber privat, og det er derfor sjelden nevneverdig ventetid på behandling.

Vår naprapat

Naprapat Stavanger

Lise Andersen

Naprapat

Naprapat Lise Andersen ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm (Naprapathøgskolan) i 2007, og har jobbet som naprapat siden. Hun har startet 2 naprapatklinikker og driver fortsatt Fokus Naprapatklinikk Jørpeland.
Lise har nylig utdannet seg til Mental trener gjennom Raw Performance. I tillegg studerer hun deltid på BI i Stavanger, for å utdype seg mer i anvendt psykologi. Et spennende supplement til behandlingen av muskel- og skjelettplager.

Interessert i en konsultasjon?

 

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til stavanger@norklinikken.no

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5

5/5 Basert på 56 tilbakemeldinger. Les flere anmeldelser om naprapat Sandnes

Nor Klinikken - Avdeling Stavanger sentrum

Kontakt oss

51 30 30 70
stavanger@norklinikken.no

Postboks 130
4065 Stavanger

Åpningstider

Man-Fre:  07:00 – 18:00
Lør: 10:00 – 15:00

Adresse

Herbarium (2. etasje)
Lars Hertervigs gate 6
4005 Stavanger

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter med billettløs parkering og enkel tilgang med buss og tog.